Wat is een bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitje Utrecht

Het IT bezoek. Wij geloven ook dat een geslaagd bedrijfsuitje een productief bedrijfsevenement is dat het bedrijf en de medewerkers dient om productiever te zijn en meer van elkaar te weten te komen. Als zodanig zou het geweldig zijn als wij “een vriend” zouden worden of als wij een succesvol bedrijfsuitje voor elkaar kunnen zijn. Wat is een bedrijfsuitje? Wij organiseren graag een bedrijfsuitje voor u. Onze bedoeling is dat de collega’s een positieve indruk krijgen en dat er werkrelaties ontstaan. Maar hoe zit het met de bestemming van het bedrijfsuitje? Waar is dat gewenst? Hier volgen een aantal idee├źn van wat u kunt verwachten bij een bedrijfsuitje: Een van de kwaliteiten van uw organisatie zal de tijd en moeite weerspiegelen die u steekt in het ontwikkelen van een betere relatie met degenen die u bezoekt. Het is heel belangrijk om de eerste stap te zetten, en een beslissing te nemen over de bestemming voor het uitje, evenals het goed bemensen ervan. Met de planning bent u er zeker van dat het het beste oplevert voor uw bedrijf en voor uw collega’s.

En er is nog meer: Aankleden: Dit lijkt misschien een zeer elementaire zaak. Maar de meeste mensen zijn zich ervan bewust hoe belangrijk de dresscode is, en dit des te meer wanneer het gaat om zakendiners, zakelijke bijeenkomsten of bedrijfsfeesten, enz. Maak het op tijd af: We hebben misschien niet het juiste kleurenschema voor een zakelijke bijeenkomst, maar u wilt toch ook niet naar een luidruchtige vergadering komen? En hetzelfde geldt voor het tijdstip van de dag Wees ge├źngageerd en denk na voor u handelt: Hoe zou u een vergadering leiden en op het laatste ogenblik tot de vaststelling komen dat u een onderwerp mist? Wat zou u doen? U rent in uw eentje naar de trein, of u loopt het risico niet gezien te worden, terwijl u toch zo vastbesloten was. Gebruik “afwachten” en “bespioneer” uw collega’s: Als we onze ogen open houden, ziet u misschien een bepaald persoon die zijn eigen speciale aandacht nodig heeft. Dit is precies wat je nodig hebt. Probeer om het op zijn minst sociaal te maken. Wees niet onbeleefd tegen je collega’s, dat zal niet goed ontvangen worden. Zorg ervoor dat je alle dingen hebt die je nodig hebt. Je hebt niet alleen tijd nodig, maar ook minstens een stel kleren, een horloge, een blocnote, een metrokaartje, enz. Maak je geen zorgen over je budget, concentreer je op de reis. het mentale en fysieke uithoudingsvermogen om zo’n 6 tot 8 uur te lopen, lunch niet meegerekend. Als je geconcentreerd bent, kun je het zo lang mogelijk volhouden.

Bespaar wat geld en drank en zorg dat je voor alles betaalt. Als je het geld niet hebt, zal het niet gemakkelijk zijn, zorg ervoor dat je er aparte lijnen, tijd en geld voor hebt. Probeer een plek te vinden waar het veilig, ontspannend en natuurlijk is. Ook al is het een hobbelig pad, en kost het je meer tijd en loop je het risico te vallen en je te bezeren (vooral als je te voet bent), je kunt toch alles krijgen wat je lichaam nodig heeft om te herstellen en weer aan het werk te gaan. dit geldt ook als u op een gewone zakenreis bent. Als alles vlot verloopt, kunt u naar huis gaan, ook al bent u misschien moe, en kunt u nog bijkomen. Misschien wil je zelfs een “after work party” organiseren, met lekker eten, drinken en andere verleidingen. U moet natuurlijk voor een geslaagd bedrijfsuitje dingen hebben gedaan (zowel persoonlijk als professioneel) om uw energie en tijd te beheren. Sommige bedrijven organiseren teambuildingoefeningen of zelfs buitenactiviteiten, sommige bedrijven organiseren het zelf, maar meestal gaat het om een eendaags evenement. en dat is alleen maar goed voor de communicatie en de teambuilding, en om de andere werknemers te leren kennen. Vergeet niet dat je samen bent op dezelfde plaats, op dezelfde tijd, in dezelfde omgeving. Voor het bedrijfsuitje, als dat al gepland is: Sms,/email en bel en regel met je collega’s je schema voor de volgende dag. Probeer een plan te maken, een speelplan. Plan een vlakke meertalige vergadering, binnen een grote gesloten ruimte, zoals een zaal, zodat u geen presentatie hoeft mee te brengen. Voorafgaand aan het evenement, als je al weet dat je een groot deel van de medewerkers voor de dag hebt, denk dan na over welke je off-site gaat zien en wat je met hen gaat doen, wat positiever is voor het opfrissen van je meeting-walkthrough.

Lees meer

Work shop

Hoelahoep

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.