Tafelmanieren

Tafelmanieren

Tafelmanieren

Het afgelopen jaar kreeg mijn zoon, die nu 11 is, zijn toelage thema met de feestdagen. Nadat hij tijdens de kerstvakantie op school een cadeaubon had gemaakt, ging hij aan tafel zitten om het op te eten. De kinderen droegen hem op om zijn bord te pakken en op te eten terwijl hij aan tafel zat en zijn bord niet verplaatste. Op dat moment ben ik vergeten wat hij deed, maar toen hij eindelijk klaar was met eten, reikte hij voorover en pakte een servet dat hem op de grond sloeg. Terwijl hij dat deed, keek hij me vanuit zijn ooghoeken aan. Ik wilde hem niet lastig vallen en hij ging op zijn stoel staan ​​en bleef eten. Ik vroeg hem wat hij dacht dat het was en hij vertelde me "hij dacht dat het een sandwichbord was".

Het was na 14.00 uur tijdens de lunch. Sommige werknemers besloten in de pauze een spelletje te spelen met de andere werknemer en vertelden iedereen dat ze gingen racen om de eerste plaats in de eetkamer te bemachtigen. De toen pas onttroonde werknemer, wiens naam helm was, kreeg te horen dat hij zich moest voegen bij iedereen die stoel nummer 6 had gekregen (wat uiteindelijk 2 personen in de race waren). Er waren toen 20 mensen in de race.

De persoon die het nummer 6 ontving, moest zuur op tafel opnieuw aansteken, het langzaam eten, zodat hij geen van de hete spetterende stukjes om hem heen kreeg als hij terugkwam om te eten. En hij kreeg te horen dat als hij het nummer 6 niet zou halen, hij werd ontslagen. Laat alsjeblieft iets goeds over jezelf zien, dit mag je niet missen! Het is een kwestie van trots om mensen dit te laten weten, vooral mensen tegen wie je moest strijden om een ​​plaats voor het hele evenement te bemachtigen.

We moeten altijd nadenken over het helpen van onze medewerkers om verder te slagen in hun werk. Ze werken elke dag keihard. Als het tijd is om te ontspannen, moeten ze tafelmanieren buiten serieus nemen en leren rekening te houden met al hun gasten.

Sommige mensen begrijpen niet dat het belangrijk is om informatie met medewerkers te delen. Als het eten voorbij is en ze zich klaarmaken om te vertrekken voordat ze de deuren sluiten, moeten ze aanbieden om hun klanten te bellen. En voordat ze vertrekken, moeten ze een snelle buiging maken voor de persoon die hun maaltijd heeft klaargemaakt. Deze informatie zal een grote hulp zijn voor de restauranteigenaar wanneer het aantal bestellingen wordt bevestigd.

Ik hoop dat ik gisteravond een aantal belangrijke punten duidelijk heb gemaakt aan mijn lezers, dus ik hoop dat u ze in overweging zult nemen. Ik hoop ook dat je maaltijden wat aangenamer zullen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.