Portret Peters

Portret painting

Terminmediaalo Peters zal spreken over de tijd van haar familie in Portugal. Haar dochter, Marina, zal aanwezig zijn om over hun ervaringen te praten. Portretschilderen wordt over de hele wereld beoefend. In de Verenigde Staten en Japan is het toegestaan, afhankelijk van de goedkeuring van de persoon. In Frankrijk wordt het impressionisme genoemd, of soms kortweg calligraphe. In Italië wordt het impressionisme genoemd. In andere landen, zoals Zweden en Canada, heet het uomo (letterlijk “het eigene”). De eerste echt uitgesproken populistische portretkunst werd gemaakt door Oscar Wilde in 1891. 4:00 – Een galerie rondleiding van 4:30 tot 5:30pm Voor een meer interactieve ervaring kunt u een rondleiding met vertelling proberen. Rondleidingen door het San Leandro Museum zijn beschikbaar voor $5/persoon. Bekijk ook onze Javascript-geactiveerde Herinneringen aan St. Lorenz voor dit evenement!

WAT KLEINE WAPENS 1910-1928 agressie American Army Ordinance Department (1929) Russische leger. ANDERE TIP HINT: Neem contact op met het San Leandro Museum voor 5% korting op uw toegangskaart als u onze couponcode gebruikt. Het geldt alleen voor vandaag. NEEM 5 MINUTEN OM JE VOOR TE BEREIDEN Het San Leandro Museum waarschuwt dat de patiënten kunnen weigeren om een begeleider met u te laten spreken als u te snel spreekt. Wees alstublieft geduldig

op elk moment. De missie van het San Leandro Museum is om de ervaring van de luisteraar te verbeteren door het verstrekken van informatieve informatie en educatie. Wij zijn beschikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.15 tot 18.30 uur. Vanwege de aard van ons werk worden groepen alleen in grote capaciteit geaccepteerd. Sommige elementen van onze evenementen kunnen als ongeschikt worden beschouwd door personen zoals religieuze groeperingen.

PROBLEMEN MET HET INGANGSSYSTEEM De afgelopen jaren heeft onze entree veel opmerkingen ontvangen van bezoekers die problemen hadden met het ID-systeem. Als u probeert de voordeur van het museum binnen te gaan, gelieve dan minstens 5 minuten de tijd te nemen om de kredietkaartcode te ontvangen. Als u eenmaal bij de voordeur bent, voer dan uw creditcard in het kleine venstertje naast het telefoonnummer van uw verblijf in. Let op: de videoverversingstijden tijdens deze evenementen variëren van 10 minuten tot 40 minuten.

Lees meer

Buy prints

Leave a Reply

Your email address will not be published.