How to Make Rock Art Objects

Set Gereedschapssleutel

U kunt rotskunstvoorwerpen maken zoals sculpturen, engelfiguurtjes, enz. We hebben studio's ingericht om u individueel, groepstechnieken, en snijtechnieken te leren. Onze lessen zijn 's avonds met instructie van uw instructeur, of als u dat liever wilt, kunt u een cursus fysiotherapie volgen, of een algemene kunstcursus die meestal aardewerk, textielschilderen, en beeldhouwen omvat. Wij bieden ook prive-lessen van een lokale beeldhouwer die van toepassing is op uw behoeften.

Wanneer u begint, is het belangrijk te begrijpen dat veel dingen slechts zo eenvoudig of zo gecompliceerd zullen zijn als u zelf wilt dat ze zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus the sky is the limit! beeldhouwwerk zijn relatief eenvoudig om te doen, en de rest mag u naar eigen wens maken.

Je leert veel van de verschillende technieken voor verschillende sculpturen, en oefent toegepaste wiskundige principes. Zo is de rekenvaardigheid van cruciaal belang voor het maken van een goed kunstwerk, vaak een belangrijke stap.

In deze workshop leer je hoe je kandelaars, sculpturen, vazen, sokkels, en vele andere objecten kunt maken. De workshop omvat materialen, technieken, uitrusting, een inleiding tot wiskunde, en technieken met echte toepassingen.

Een belangrijk onderdeel van deze cursus is dat je je op je gemak voelt bij zelfexpressie. Je leert hoe je het beste kunt schilderen, wanneer en hoe je mediums gebruikt. Je docent zal je uitleggen hoe je een project eigen kunt maken, en hoe je het veilig kunt maken en delen met anderen. Kunst gaat over projectie, dus leer hoe je energie kunt tekenen. Het is belangrijk om comfortabel te zijn met speciale soorten kleuren en energie, het tekenen van koud en warm, licht en donker, symbolen van energie. Je zult ook leren hoe je energievorm kunt voelen als je in een heel andere staat bent. Je leert verschillende dingen waarmee je in contact komt te gebruiken als medium, en het is belangrijk om creatief en gelukkig te zijn terwijl je sculpturen en objecten maakt.

Het volgende deel van de workshop is de creatie van het object dat je maakt. De instructeur zal je leren hoe je klei vorm geeft door te hameren, en ook belangrijke technieken voor het lijmen, en het gebruik van verschillende gereedschappen. Sommige technieken zullen worden uitgelegd en gedemonstreerd aan de hand van computervoorbeelden om je te helpen leren. Tenslotte maak je een test, voltooi je het project, en heb je een originele werkopdracht die je het proces moet uitleggen en demonstreren.

Er ligt zoveel innerlijke kracht en creativiteit aan de basis van deze kunstvorm. We leren je technieken, gereedschappen, en een workshop, om je te helpen een nieuwe beeldhouwer te worden!

Dit alles is inbegrepen met een professioneel ontwerp consult inclusief een ontwerp specialist en de beeldhouwers achtergrond is gelegd en goedgekeurd. Dus je kunt er zeker van zijn dat je een geweldige les krijgt, alles wat je nodig hebt.

Het personeel van Art Equasis is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit service aan u. Bij gebrek aan het ingrediënt dat een kunst doet ontploffen, houden zij het vloeiend in overeenstemming met de zich uitbreidende wereld. Boren in neemt een plaats in van persoonlijke ontspanning, in een schoon, zuiver gezicht en klei is vrij om te exploderen en je kunt borduren met puur geluk en verdriet. Zorg ervoor dat je video's bekijkt over de technische kant van je kunst.

Meld je vandaag nog aan, vertel het niet aan je vrienden! We zullen je gelukkig maken de meeste mensen in de klas zijn gelukkig. We hebben ook functies op de workshops, dat is hoe je artistieker kunt worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.