De geschiedenis van de kunst

Kunst Rotterdam

De meeste beeldende kunsten in de wereld zijn schilderijen, en zij kunnen gewoonlijk worden ingedeeld in Hindoestaans (Indisch) en Klassiek (Noord-Amerikaans en Europees). De geschiedenis van de schilder kunst:In de kunstgeschiedenis wordt algemeen aangenomen dat kunst door de mens is gemaakt. Het was een zeer belangrijk tijdverdrijf en werd doorgegeven door uw voorouders. Zij schilderden vroeger in grotten afbeeldingen op de terracotta soldatenbeeldjes, standbeelden en kaarsen.

De wereld van de oude Grieken is bekend als de wereld van de vroegste kunst. Hun kunst was in reliëf, wat betekende dat de schilderingen werden opgebouwd uit steen en klei. In het archeologisch archief van Griekenland zijn er echter zeer weinig bewijzen van schilderingen, afgezien van het beroemde Egyptische en Griekse aardewerk. In West-Europa vinden we beeldhouwkunst alleen in Rome. De Romeinen begonnen met het beschilderen van hun marmeren beelden, die vervolgens voor hun molens werden gebruikt. In 1392 begonnen zij geschilderde decoraties te gebruiken voor hun fresco’s, waarop kleinere beeldhouwwerken werden geschilderd. In hun geleerd op het gebied van literatuur, wetenschap, poëzie, economie, geschiedenis, wiskunde, logica, filosofie, rekenkunde, astronomie en geometrie. De belangrijkste vorm van beeldhouwkunst was het monumentale standbeeld, en de vorm van deze vorm is afgebeeld op de monumenten die tegenwoordig bekend staan als Griekse stèles.

De stoïcijnse inschatting van leven, dood, goed en kwaad en de klassieke Griekse waarden werden op deze stèles tot uitdrukking gebracht. De beeldhouwwerken uit de Griekse en Romeinse tijd werden beroemd in het hele Midden-Oosten en Europa, en ook in de rest van de wereld. In de 19de en 20ste eeuw begon men kunst te vinden in boeken die als van hoge kwaliteit werd beschouwd, nadat lithologen of restauratoren zich voor de ateliers hadden geïnteresseerd. Chen van China vond het concept van de lithografische druk uit in 1847, en de uitvinding van de drukpers in 1756, en de eerste werken van grafische kunst in 1789. Dit waren enkele van de beroemde stromingen in de kunst, en zij worden beschouwd als de periode van de “Dageraad van de Kunst”. In de 18e en 19e eeuw werden de kunststijlen van de Europese en Amerikaanse poster geel en zwart geïntroduceerd in Azië. Het was een tijd, waarin veel traditionele kunststijlen uit verschillende culturen werden geïntroduceerd in het ruimte-tijd continuüm.

Ook de Japanners, Chinezen en Koreanen toonden hun kunst met schitterende werken, hij gaf zijn steun aan elk creatief streven. Veel Zen Boeddhisten staan bekend om hun schoonheid in de schilderkunst. Er zijn maar weinig Chinese kunstschildermeesters in de wereld van vandaag, maar ik geloof dat deze kunst in de nabije toekomst een belangrijke kunst zou kunnen worden. Een van de belangrijkste redenen waarom deze kunst zo populair is in de post-apocalyptische wereld, is de enorme hoeveelheid middelen en kennis die nu beschikbaar is. Schilderen leren als kunst, loont op vele manieren. Schilderen is ook een geweldige manier om positief om te gaan met een verscheidenheid aan lichaamstypes en vormen. Schilderen kan ook een droom-vervulling zijn voor de persoon met een PTSS. Een andere manier, is in de zin van het delen van passie met je kunst. Je kunt fysiek bij elkaar komen en samen schilderen, samen met iemand anders, of in plaats daarvan kun je samen een schilderij maken in een virtual reality omgeving. Schilderen kan worden aangepast aan het individu met een PTSS; het antwoord op het post-apocalyptische trauma zal worden gevonden met behulp van Mr Painter. Hij houdt een dagboek bij waarin hij zijn kunstproces opschrijft. Hij geeft presentaties in kunst workshops, theater, industrie, en lokale scholen. Zijn droom is om een filantropische kunstcollectie te creëren voor de mensen in het Midden-Oosten en het grote publiek. Hij gelooft dat het schilderen van kunst iedereen zal helpen door het proces te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.