Basgitaar spelen

Een nieuwe basgitaar voor onder de €100,-. Zijn die te koop? - Basgitaar  Shop

Als je goed basgitaar wilt spelen en ook wat zachte muziek wilt spelen, is een akoestische gitaar de beste keuze. Koop nog geen basgitaar. Blijf denken. Je kunt een tweedehands gitaar of een nieuwe kopen, omdat je deze later misschien moet vervangen. Overweeg dan een elektrische gitaar.

Je kunt een elektrische gitaarset kopen met alle verschillende accessoires die je nodig hebt. Deze kunnen worden gestart met een goedkope, maar je kunt later upgraden naar een veel betere als je eenmaal vaardiger bent. Denk niet dat je Rock of Jazz nog op een elektrische gitaar kunt spelen. Hoewel dit het meest voorkomende genre voor de elektrische gitaar is, zijn er veel andere muziekgenres die de gitaar gebruiken die behoorlijk veeleisend en gecompliceerd zijn. Dit zijn de genres die het beste passen bij de basgitaar.

Er zijn tango, latin jazz, ballad, folk en nog veel meer die veel muzikale vaardigheid nodig hebben om onder de knie te krijgen. De vaardigheden die je nodig hebt, verschillen niet zo veel van die van het spelen van een elektrische gitaar. De eerste is het vermogen om te akkoorden. Om een ​​goede basgitarist te zijn, moet je goed akkoorden kunnen spelen. Basgitaar spelen vereist veel tokkelen en slaan. Het is nogal gekarakteriseerd en snel. Dat gezegd hebbende, zijn de basisakkoorden die je moet leren de mineur- en majeurakkoorden. Dezelfde akkoorden die u gebruikt, worden ook in andere muziekgenres gebruikt.

Het vermogen om muziek te lezen is belangrijk als je een muziekgenre wilt spelen. Hoewel er veel gitaristen zijn die binnen een paar seconden muziek kunnen lezen en elke soort muziek kunnen spelen, is dit niet het geval bij de meeste serieuze bassisten. Voor degenen die het beter willen doen voor God en voor anderen, is het de tijd en moeite waard om noten te leren lezen. Je zult veel gitaristen vinden die dit kunnen, maar niet erg ver komen. Dit is het geval bij veel mensen die gitaar willen spelen.

Om een ​​goede basgitarist te zijn, moet je kennis hebben van toonladders. Deze zijn erg belangrijk om de muziek te kunnen spelen die je graag zou willen spelen. Men zou meer van toonladders weten als hij zou weten hoe de bas te spelen. Saai lezen van een boek kan je maar een paar schalen opleveren. Een gitarist vragen: "Wat zijn de noten in dit akkoord?"

Het laatste maar zeker niet het minste dat je zou willen weten bij het leren van de gitaar, is meer over de tabs en de patronen die worden gebruikt. De tabbladen laten de gitarist zien waar hij zijn vingers moet plaatsen en in welke fret. Het patroon van de akkoorden zijn inzendingen die de frets vasthouden. Basspel maakt, net als elke andere speelstijl, gebruik van deze akkoorden en frets.

Er is een patroon dat keer op keer wordt gebruikt. Dit is het elektrische baspatroon en de akkoorden die gebruikt worden zijn hierop gebaseerd. De frets zijn waar je je vingers zou plaatsen om in de positie voor het akkoord te zijn. De hals, het gebied waar de basgitaar zich bevindt, is verdeeld in frets.

De frets zijn niets anders dan metalen strips die loodrecht op de nek worden geplaatst en met tussenpozen worden geplaatst om overlapping te voorkomen. De lijnen van de frets zijn symbolisch voor de snaren en stippen geven aan welke snaren je moet spelen.

De naam van de basgitaar is erg interessant. De contrabas werd geïntroduceerd in 1772. Het was een kleinere versie van de bas, die erg omslachtig was om mee te nemen. Het was bedoeld om stiller en meer apart te zijn, zoals de normale bas, die was ontworpen om te worden gedragen en gespeeld zoals de gitaar. Het had vier of vijf snaren en een langere nek. De basgitaar was ongebruikelijk omdat hij maar vier snaren had en een heel kleine hals.

By the mid 1800s, the bass guitar had grown in popularity with the help of jazz and blues. More people were taking up the bass guitar and more manufacturers were developing the instrument. The bass guitar was becoming very popular and adding another string to the bass was becoming very common.

The first four string bass came along in 1885. Gibson guitar manufacturer Meister Dynamics started producing four string basses because it had such a great sound. By 1910, the five and six string bass were on the market.

Als je geïnteresseerd bent in het spelen van basgitaar, moet je online gaan en informatie vinden over verschillende basgitaren. Er zijn enkele bassisten die ook elektrische gitaar spelen, dus als je op één gitaar leert, kun je beide spelen. Hoewel je er zelf geen kunt vasthouden, kun je zoveel leren door naar anderen te kijken. Zorg ervoor dat je de instructievideo's bekijkt, want sommige zijn behoorlijk instructief van aard. Verval niet in de mentaliteit om altijd te beginnen met het leren van de juiste afstemming. Zoals bij elk instrument, kan een andere stemming mogelijk zijn 1900s FA Ga naar een muziekwinkel en koop een E-1890s A stemming voor uw bas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.