Zes soorten schilderijen

Portret painting

Schilderijen die door schilders worden gebruikt verschillen niet alleen met betrekking tot het medium dat zij gebruiken, maar ook met betrekking tot hun onderwerp. Zo gebruiken sommige schilders olieverf terwijl andere waterverf gebruiken, sommige gebruiken een penseel terwijl andere een zee van minuscule verfdruppeltjes gebruiken die “penseelwerk” wordt genoemd. Bijgevolg kunnen de schilderijen van deze verschillende kunstenaars totaal verschillend zijn van elkaar en van het werk van een andere schilder van wie de stijl en de techniek en de opleiding totaal verschillend zijn van de zijne.

We hebben dus zes verschillende categorieën van schilderijen die door schilders worden gebruikt: Helder schilderij- de schilder heeft het oppervlak van het doek (verf) volledig ingevuld, maar alleen aan de buitenkant; dus wanneer de schilder bijvoorbeeld een volledig portret painting van een koningin heeft geschilderd, kan het schilderij ons doen denken aan een koningin die baadt of zich aankleedt. Dergelijke schilderijen moeten “visuele afbeeldingen” worden genoemd, omdat zij het meest geschikt zijn voor koninginnenbehang en andere objectief mooie dingen; en het is dezeAtelierlaag die de basis vormt voor een helder schilderij; en elk helder schilderij is op zichzelf een schilderij dat aangenaam is voor het oog en de geest.

Het meten en markeren – dit is het aftekenen en opmeten van een heel schilderij of zelfs van één van de onderdelen. Deze metingen worden dan door de schilder gebruikt om de exacte afmetingen van een bepaald schilderij te bepalen; zo moet bijvoorbeeld de plaats van een bepaalde stoel in het hele schilderij worden gemarkeerd als zijnde op de juiste fractie; terwijl een bepaalde pijp in het schilderij moet worden gelokaliseerd, zelfs als deze zich niet op de vloer bevindt. Tekenen – dit is de stap die de ruwe tekening die met de hand is gemaakt, verandert in een afbeelding die wij als schilderij herkennen. De schilder die de traditionele financiën beoefent is degene die een visie heeft, een creatieve en gezond verstand visie voor de compositie van zijn schilderijen zoals een rijke koopman zijn geld beschermd wil zien.

Schoonmaken- gewoonlijk is dit een andere subcategorie van het opmeten. Zorgvuldig schuren en schoonmaken van het oppervlak van het hele schilderij is noodzakelijk om het in goede staat te houden. Alle kleischilderijen moeten worden verzadigd, met water worden schoongespoten, in de zon worden gedroogd en als ze droog zijn, weer op de lijst worden gehangen; daarbij moeten ze vijftig procent meer wegen dan gewoonlijk, wat re Kettingen, Koninklijke Munt.Behoud van het werk- bij deze schilderijen zijn het de bewaarde lagen zilver die met de kleur van de verf zijn afgesneden, en niet de bloemen, verborgen voorwerpen of overtollige verfvlekken. Afwerking- de laatste stap is de vorm van afwerking die gericht is op de conservering van het schilderij. In deze fase wordt het oppervlak van alle onderdelen geschilderd met de olie als  voorbereiding, die grondig wordt gedroogd, en vervolgens met het zilver voor horizontale lagen. Het vuil van het oppervlak en de glans van het ijzer moeten ook worden gecoat als de laatste fasen voor de partitie van het schilderen.

Lees meer

Portret painting

Buy print

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.