Wat gebeurt er in een shisha

Shisha Kopen

We weten allemaal hoe we onze shisha pijp moeten gebruiken, toch? Dus ik denk dat het nodig is om te definiëren wat er precies gebeurt in een shisha, hoe worden ze gemaakt? Dit zal de basisgegevens opleveren over hoe het wordt gebruikt. Ten eerste, wat doet een shisha? Deze strip vertelt ons dat het:

10 slagen/sec, 10 seconden/pijp.

Als je je shisha op het werk gebruikt, zijn de pijpen die je nodig hebt voor de juiste temperatuur en externe luchtstroom veel groter. Shisha pijpen hebben meestal een diameter die groter is dan ze lang zijn, 10-15 cm. Dit betekent dat ze tot 135 cm lang kunnen zijn en een hogere luchtstroom kunnen leveren. Hier is een foto van de waterslang en de elektronica binnenin een shisha:

Dit is een van de langzaamste rokers, hij blaast elke 2 seconden, de olie in de sigaret gaat niet door het gat in de pijp maar blijft in de luchtstroom hangen. Dat is de reden dat de shisha een baksteenachtig oppervlak heeft (om te voorkomen dat de vloeistof aan de buitenkant van de pijp komt) en zo goedkoop is in aanschaf. Elke shisha gebruikt ongeveer 200-500 briketten (mengsels van tabak, water en as) en elke pijp moet om de paar jaar worden vervangen. Shisha gebruikt ook (koffiefilter!) lucht die in atmosfeer minder is dan lucht. Laten we hopen dat niemand binnen een jaar sterft!

Shisha wordt dus gemaakt van grotere pijpen, geen idee hoeveel ze wegen (ik gebruik hier geen correcte weegschaal). Ze variëren in diameter van 45 tot 215 cm en zijn meestal cilindrisch. De hoek van de kop van de pijp wordt overeenkomstig aangepast, ongeveer 45 graden. Om het materiaalverlies in het kanaal #2 te beperken, wordt de shisha ingeklemd tussen twee stalen platen (belangrijke factor: een grotere diameter pijp = meer volume). Shisha bevat vaak rubber (meestal bevestigd aan de antennes van de shisha mannen) wat de “gladheid” van de was zou verbeteren. Shisha die je in de winkel koopt, kan verrassend zoet zijn.

Zo ziet een shisha er in bedrijf uit:

Een standaard (3-rings) shisha pijp is meestal ongeveer 10mm in diameter met een doorsnede van 1,6-2,5cm, je zult shisha kleuren vinden die iedereen mooi vindt. Maar omdat mijn pijpen waarschijnlijk niet mooi zijn, zal ik hier alleen katoenmerk beschrijven. Ik weet niet of dit merk ook in Rusland wordt gebruikt of niet, maar ik hou van deze kleur bij het spelen met mijn vrienden – zwart heeft een beetje een Lord  geur, blauw heeft ook een ietwat kinderlijke trek, terwijl neutrale kleuren giechelen als ondeugende kinderen.

En hier komt het interessantste gedeelte: soms wordt shisha ook wel een “pijp bom” genoemd, maar dat is niet echt juist. In feite is de latentie te laag. Een “pijp bom” is een bom in de mond met een metalen interface om meer was materiaal in de keel van de roker te persen. In een shisha zitten geen shisha mannen en de tabak is een stuk minder kruimelig dan in een sigaar. Omdat dit proces met grote zorgvuldigheid moet worden uitgevoerd, ademt de shisha-roker synchroon met de roker van de ultra-lage snelheid. Omdat er onvoldoende ventilatie is om de trek af te remmen, kan dit zelfs geen pijp bom zijn.

Dus hoe wordt shisha gerookt? Hoe moet ik me gedragen als ik mijn vrienden en/of collega-politieagenten tegenkom? Het blazen van je shisha is basaal! Je longen hebben een ademhalingsklep, warmte en CO2 moeten stromen (dezelfde lucht uit de pijpen komt de roker binnen via het mondstuk of de techniek groene pijp, dunne pijp die voor de shisha langs gaat en de meeste energie verbruikt). Het rollen van een doorlopende strip is een redelijke methode, het filter hoeft er niet in geschroefd te worden. Als uw tabak verlopen is en – verrassing! – de manier waarop je het ziet, kun je een goede rook maken. Als je een bepaalde kleur tabak niet lekker vindt – gewoon opnieuw kopen! En voordat u uw pijp rolt – starter zal helpen. STILTE: Dit is een van de religies in ons zonne-energie vrijwel de hele wereld. De meeste muziek maakt gebruik van stilte, en video is natuurlijk geen uitzondering. Shisha is bijna hetzelfde – tegenovergesteld maar niet hetzelfde. Mensen die correct tot de orthodoxe godsdienst zijn toegetreden, geven niet langer het kruisteken over een goed gemaakte shisha,

Leave a Reply

Your email address will not be published.