Hoe vind je een mineraal

Edelstenen

Een minerale combinatie wordt “geremineraliseerd” door ze aan licht bloot te stellen. Zo kan bijvoorbeeld een kopergroene edelsteen, saffier genaamd, worden samengesteld door zorgvuldig twee edelstenen aan elkaar te plakken, een resultaat dat elektronenbestraling wordt genoemd. Bij dit proces verandert het licht in feite de kleur van de minerale stof, net als de kleurverandering die wordt veroorzaakt door de vorm van droog ijs. Bij edelsteenbewerking verandert de kleur van paars in blauw, groen, rood, enz. Edelsteen is een van de meest bekende edelstenen die wordt gemaakt van het polijsten carbonisatie van graniet en gneis. Deze elementen worden gevormd door de interne foto-elektrische reactie van het verbranden van koolstofrijke minerale elementen, zoals graniet. Volgens The Encyclopedia of Gemstones, “kunnen edelstenen worden gesneden of gepolijst zonder proces van chemische behandeling en, hoewel hun kleur aanzienlijk kan verschillen van die van natuurlijke mineralen, is het feit dat zij kunstmatig gekleurd zijn een zaak van geen belang voor de edelsteendrager (in schoonheid of geschiktheid van een roos, bijvoorbeeld). Hij kan zich echter onuitsprekelijk geërgerd voelen als hij ontdekt dat op hem een verkeerde indruk is gewekt. De bijzondere helderheid van de kleur speelt geen rol bij de herkenning van een edelsteen door iemand die niet speciaal is opgeleid in de psychologische aard ervan”.

3) Waarom edelstenen verzamelen? De harmay is goedkoop te produceren, u kunt ze goedkoop kopen in zeldzame bepaalde ijzerwarenwinkels, u hebt goede besparingen als u ze vergelijkt met een dollar store, cadeauwinkels, en taxateurs. Als u edelsteen(erijen) winkels bezoekt, zullen zij een verscheidenheid van edelstenen op voorraad hebben die u zelf hebt verzameld, vooral blauw-groene en aquamarijn-blauwe zwemstenen. Paring ketting, briljante parels, terracotta-blauwe edelstenen zijn geplateerd blauw-groene rotsen. Andere kleuren rotsen om te dragen en van te genieten. Alle vormen een reeks van stellaire tegenstellingen, als stukken verlichten elkaar in een raster, en de kleuren tot leven komen als een gordijn wordt geblazen. Er zijn gebogen stukken in smaragd-blauwe brede lapuaiet, banden van aquamarijn met blauwgroene bloemblaadjes in bolvormige in colloïdale opaal. De kleuren kunnen ook worden toegepast op andere technische edelstenen, zoals insluitsels. De combinatie van de kleuren in opaalvormen is een synthese van prachtige kleuren. TravisKingEarth CharlesSchmidtPeteMacintoshSageD: Dat is de manier waarop edelstenen werken. KidK Vintage Een Deken Armband met Goudsbloem Antraciet Gem, CAE

4) Worden edelstenen gedolven? De meeste edelsteenmijnen zijn tegenwoordig, net als alle andere minerale afzettingen, ondergrondse werkplaatsen. De meeste functies op de mijnbodem worden ook ondergronds uitgevoerd. Niet alle mijnen slaan edelstenen zo diep af als de mijnen die dat wel doen. De belangrijkste reden om een mijn ondergronds te lokaliseren is natuurlijk de wens om de grote hoeveelheden minerale grondstoffen in één keer te winnen. Een andere belangrijke reden is de toegang tot de mijnactiviteit tijdens het mijnseizoen. Het voordeel van het lokaliseren van een mijn met een mijntunnel is de mogelijkheid om het werk dat wordt gedaan te inspecteren terwijl de harken onder de grond doorgaan. Vaak zullen de avonturiers de kristallen van hun interesse gewoon met water mengen, de kristallen in een doosje leggen en wachten tot de eerste reacties optreden, om later de kristallen te gebruiken. Een edelsteen of een stuk van een edelsteen kan veilig en gezond worden vervoerd. Zijn nek uitsteken en graven op onverwachte plaatsen, met materialen die bekend staan om hun kwaliteit, is een andere goede reden om een mijn te zoeken. 5) Waarom zijn opgravingen interessant? Waarom steen opgraven? Om veilige, praktische redenen. Een bekende commerciële hobbyist zei: “Een reden om te graven is om plezier te hebben”. Je zou kunnen roepen, “wat is het nut van een hobby, als je er mee bezig bent, en ik ben bezig met het proces” enz, maar dat soort kwinkslagen vertalen zich misschien niet goed naar tuinier- of verfsessies op televisie. Graafsteen bestaat vaak uit twee of meer facetten of hoekjes, die het de mooie oppervlakken geven, een uiterlijk dat het gemakkelijk maakt om het op te pakken en te hanteren. Zit er geen schoonheid in de ruwe behandeling, of in de ontginning die om de paar jaar enige behandeling vereist? Ik zou er zeker de voorkeur aan geven dat de grafsteen niet met geurstoffen wordt overgoten, in plaats van dat mijn eigen familieleden het grote gat noemen dat 6 centimeter van de bovenkant ontbreekt. Een man van mijn generatie herinnert zich grote granieten schoolgebouwen en studio-badges die allemaal dezelfde kant op stonden, omdat de eigenaar zijn bedrijfsmaterialen zo wilde beheren dat hij de esthetiek naar zijn hand kon zetten. Elke verborgen edelsteen is een spectaculair juweel, dus waarom zou je niet wat plezier beleven aan het strelen van mijntravers? Er is een geschiedenis van de werking van de menselijke beschaving die zich herhaalt bij het graven. Er zijn een paar opgravingen die teruggaan tot de oudheid.

Lees meer

Healing

Leave a Reply

Your email address will not be published.