Hoe kies je een dj

dj performing music set met lichtscherm - dj stockfoto's en -beelden

Wanneer een klant een verjaardags- of huwelijksfeest wil bij een vriend of zelfs in je eigen huis, hebben ze de neiging om iets te vragen dat verband houdt met de gelegenheid. Dit komt omdat ze graag plezier willen hebben en genieten van de tijd die ze samen met hun gezin hebben. Wanneer je een DJ aanbiedt die reggae of funky deuntjes speelt, zullen de klanten het zeker leuk vinden. Dit komt omdat de muziek die een DJ draait daadwerkelijk gestructureerd is en past bij de gelegenheid. Het zal voor veel opwinding en hype zorgen voor het feest. En je zult nooit weten hoeveel uren werk er in een feest of feest zitten, want de DJ heeft de leiding en mannen, jong of oud, zullen gewoon waanzinnig opgewonden zijn.

Feesten en vieren met familie en vrienden is een van de beste manieren om van het evenement te genieten. Je zult een goede DJ moeten kiezen die "de beste" nummers kan spelen en "het publiek tevreden kan houden". Hiermee bedoel je dat de DJ nummers moet kunnen draaien die "het publiek wil horen". In feite is dit waar je naar moet streven als je de beste muziek wilt spelen. Je moet je realiseren dat het jouw taak is om het publiek erbij te betrekken en over de top te krijgen. Hiervoor heb je een grote muziekcollectie nodig.

Begin met het maken van een lijst van de nummers die je wilt spelen. Enkele van de meer populaire kunnen nummers bevatten van ABBA, Madonna, belAdjusted, dictYou, karaokeElite, Elvis, lowestyleHopEilly Doofer, internetradiostations, Amerikaanse radio en geselecteerde Top 40. Vervolgens moet u deze nummers aanpassen aan uw eigen smaak, uniciteit en ritme. Als je eenmaal hebt besloten wat voor soort muziek je wilt spelen, wil je misschien een DJ inhuren.

Nu weet je waar je naar moet zoeken. Begin liever met een gevoel van de sfeer die je wilt creëren. Het is tenslotte jouw feest en elke DJ die hun ego en voorkeur boven jou stelt en je gasten is iemand die je moet vermijden.

Een woord van waarschuwing: Dj's zijn een stuk goedkoper dan een band, maar er zijn natuurlijk enkele nadelen. U moet een lijst met nummers opstellen die u door de DJ wilt laten spelen. Ook moet de muziek een passende mix zijn qua leeftijd van je gasten. Niets is irritanter dan een DJ die de nieuwste nummers draait als de gasten wat ouder zijn. Of wanneer de laatste hit wordt gespeeld in plaats van een sombere oudje. Je zult de DJ moeten vragen om sommige nummers die je niet wilt spelen weg te laten, zodat je geen ongemakkelijke omgeving creëert.

Een ander ding om op te merken is om ervoor te zorgen dat de muziek die de DJ aanbiedt een originele mix is ​​of een aantal nummers die nieuw zijn en met toestemming. Dit is om ervoor te zorgen dat de DJ geen covers speelt die voor de gasten hinderlijk kunnen zijn. Dit is ook om ervoor te zorgen dat de muziek die door de DJ wordt gespeeld consistent is, in tegenstelling tot het spelen van nummers die niet van jou zijn, maar van covers. Sommige DJ's zullen van alles en nog wat spelen, dus zorg ervoor dat je niet eindigt met een DJ die je favoriete nummers speelt, maar die een aantal nummers speelt die niet van jou zijn.

Een goede DJ is ook iemand die zich aan je feest kan aanpassen en het vrolijk en energiek kan houden. Een goede DJ zal ook het geluid en het licht van de plaats dienovereenkomstig aanpassen en een verlichtingssysteem creëren om het feest op gang te brengen. Als u klaar bent met het bespreken van de details met de DJ, kunt u hen de apparatuur voor het feest laten voorbereiden. Enkele eenvoudige dingen om naar te zoeken zijn lichteffecten zoals LED, lasers, octodes, stroboscooplichten, skyboxen enz. achtergrondafbeeldingen en enkele mooie lichtshows. Je kunt er ook voor zorgen dat het een goed geluidssysteem heeft, zodat wanneer de muziek begint, deze voor iedereen in het feest hoorbaar is. Je kunt ook een tijdstip kiezen voor het feest, zodat het de andere gasten niet stoort.

Kies een tijdstip voor het feest waarop je de DJ de exacte locatie van het feest laat weten. Dit om ervoor te zorgen dat ze geen kans hebben dat ze te laat komen en om ze meer te betalen als ze echt niet op tijd zijn. Je kunt ook specifieke tijden kiezen waarop ze de muziek spelen. Zorg ervoor dat je met de DJ bespreekt hoe je ervoor kunt zorgen dat de feestgangers echt blij zijn met de service en de grote dag comfortabel kunnen vieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.