Hoe haal je het meeste uit je DJ’s

DJ huren

Dj’s zullen nog genoeg manieren hebben om dingen te mixen en te veranderen om de dansvloer aan het dansen te houden. Ze zullen nog steeds vinyl en/of discolichten gebruiken. Ze zullen nog steeds overal tonnen plastic percussie hebben. Ze zullen nog steeds de Metallica cover uit 1980 over het zwaailicht hebben hangen, nog steeds dezelfde speakers hebben en waarschijnlijk ook nog steeds dezelfde stand. Als je wilt opvallen en/of opvallen, dan moet je draaitafels kopen. Deze kunnen een ventilator ingebouwd hebben, zodat de airco’s de over de platenspeler heen draaiende kap omkeren. De DJ zal er een hebben ingebouwd om de plaat het vinyl te versnellen en te versnellen. gepatenteerde trucs zijn ook nog steeds mogelijk met vinyl Lp’s als draaitafels.

Draaitafels hebben dezelfde veranderingen doorgemaakt als de vinylplaat. In de jaren 80 werd de plaat uit de platenhoes gehaald en was de plaat gewoon een platte ronde cirkel. Toen begonnen Dj’s de plaat op hun hoofd te zetten en “de rijm te draaien”. Het draaien van de plaat betekende het plaatsen, laten glijden en draaien van de plaat. De galm op de plaat werd hoger gezet, zodat de plaat zou trillen en voor galmde door de luidsprekers. De draaitafels waren dan te horen.

In de eerste plaats moet de vinylplaat zo goed als schoon zijn voor de DJ om vinyl te kunnen draaien. Gebruik de kromme borstel aan de schone kant om echt het zware stof en vuil te verwijderen. Gebruik de wal borstel voor de korrelige kant en je hebt een mooie DJ scratch. Voor de digitale DJ moeten de vinylplaten krasvrij zijn. Als je digitale audio opnames hebt, moet je de juiste  software hebben. Digitale opnames mogen geen krassen of effecten hebben.

Je zult genoeg reserve Cd’s nodig hebben. Rol ze op in cd’s. Wat je wilt is liedjes van vinyl met download liedjes. Zoals je weet zijn de meeste download songs MP3’s dus moet je een MP3 CDR branden van minstens 250 songs. De opnamekwaliteit is misschien niet zo goed als de originele vinyl opnames, maar het is nog altijd beter dan een ton vinyl te branden in een chaotische muziekwinkel.

Ten eerste, schaf Mixtapes aan. Deze debuutalbums van de crew die aan de wereld “Ringmaster” claimt, zullen je zeker een voorsprong geven op de concurrentie. Ze zijn echter niet helemaal representatief voor de crew als geheel. Dit zijn enkele van de heetste platen die tot nu toe zijn gemaakt. Het zijn promoties, in principe. Hetzelfde geldt voor , het laatste album van de groep die zichzelf Slum  noemde. Er zijn zeker  Mixtapes op de markt voor jou om je handen op te leggen.

Als je ze nog niet gehoord hebt, moet je ze eens bekijken en, als je ze nog niet gehoord hebt, beluisteren. Er is een duidelijk verschil tussen een artiest en zijn tapes, en deze zullen je zeker een blik gunnen op wie deze jongens precies zijn en waar ze over gaan.

De toekomst is rooskleurig voor de crew die u deze nostalgische curiosa brengt vanuit de toppen van hun gekapte vingers over de vuile sessies. Houd ze in gedachten en houd ze dicht bij u, en de jaren van nu, zult u aanschouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.