Hoe de omvang van een opleiding te meten

Workshop Utrecht

Verschillende merken van workshops gebruiken verschillende criteria om de kwaliteit van de opleiding te beoordelen, bv. de “Scrum Master als Filosoof” en “Scrum Master als Samoerai”. Vaak worden workshops vooral geadverteerd op basis van wereldreizen. Het is een bewuste inspanning om iets te meten. Een workshop is een combinatie van verschillende indicatoren van de methodologie van een opleidingscursus. De kennis die in de workshop wordt opgedaan, kan de basis worden van een opleidingscursus:

onderscheidt degenen die een beter inzicht in een onderwerp wilden, van degenen die besloten de cursus te volgen. Tijdens de workshop opgedane kennis De beste manier om de diepgang van de kennis van een student te meten is door naar zichzelf te vragen. Het is gebruikelijk dat mensen wordt gevraagd hoe zij een bepaalde taak moeten volbrengen. Aan het begin van een cursus kan dit gevolgd worden door: hoe maakt iedereen in de klas zijn blokken klaar, hoe stelt u een nieuwe eis voor aan het klasse comité hoe bouw je een nieuwe release?

Als de klant ons zijn doel zou vertellen, en vervolgens om de training zou vragen, is het mogelijk de mening van een bekwame behoefte-expert, de spreker van de workshop, te bepalen over zijn/haar mening over de juistheid van het project. Het is mogelijk om de studenten te vragen naar hun mening over de cursus… Een goede indicator van de diepgang van de opgedane kennis is de bereidheid om te antwoorden. Wij vragen de deelnemers om hun mening, en als er belangstelling voor is kunnen wij ook een deskundige om zijn of haar mening vragen.

Soms analyseren we het technisch inzicht van de studenten in de technieken die in de cursus worden gebruikt. Met behulp van een schattingsinstrument kunnen wij direct berekenen welke vaardigheden in de cursus zijn verworven.

Lees meer:
Bedrijfsuitje Utrecht
Hoelahoep volwassenen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.