Het kopen van een Goedkope Airsoft Pistool Rugzak

Warrior Assault systems

Gelukkig is het internet uw vriend, hier is de koop prijs als je in doen met een goedkope warrior assault systems

Dit is de goedkoopste die ik kon vinden voor een .22LR draagwapen. (Hoewel het 100% perfect is, gaat het je toch ergens rond de 2-3 euro kosten). Aangezien de meeste onderdelen en naammerken gestempeld en algemeen gebruikt zijn, zal dit je ongeveer 18 euro kosten.

Dit exemplaar gaat u ongeveer kosten wat u zou hebben uitgegeven aan een goedkope kogel die alleen op uw hoofd is gericht.

Nu heb je de basis onder de knie, om van beginner naar beter te gaan heb je een nietpistool nodig.

Deze 100mm Lancer heeft een medium-dentitie polyurethaan schuim binnenin. De meeste airsoft pistolen bestaan meestal uit met lucht gevuld plastic, waardoor je een zeer stijve kern krijgt met een lage massa. Maar het plastic zelf is poreus, waardoor het voorgevormde schuim kan opblazen en een constante luchtdruk krijgt. Geweren gemaakt met dit plastic zouden luchthamers genoemd moeten worden. De binnenzijde is bedrukt met de vereiste specificaties en het pistool heeft een dubbel laag voering om te voorkomen dat er water doorlekt. U kunt deze trekker beugel tegen lagere kosten kopen.

Schakel over op de zwaardere ronde en je perst er 700 schoten in een dag uit! (Iets van 6 gram metaal. 1000 luchteenheden) Dit ding steekt vrij van de gaskanalen om te experimenteren met verschillende opstellingen. (Als je je niet op je gemak voelt met slechte lucht of het moeten schoonmaken van het contactoppervlak kun je een nieuwe bokking maken of de gassen die je vrijlaat veranderen).

Een ander populair type airsoft jachtgeweer is het tactische jachtgeweer.

Ze zijn ontworpen als anti kantel, maar worden beperkt door de .223 lopen, die niet zo lang kunnen vuren als een .308 (we hebben het hier over 5 kogels per seconde). (Maar laten we teruggaan naar de veronderstelling van 1000 schoten per dag).

Gemaakt door Kiesl, zijn deze generische wapens voordelig in vergelijking met die gemaakt door DPMS. (Ze kosten ongeveer 30-35 euro.) De kwaliteit is twijfelachtig. kiesl geweren kosten rond de 27 euro en hun standaard geweer kost 41 euro. De blokken kosten ongeveer 5 euro en de munitie 20 euro per stuk.

Raad eens wie besloot dat 100m, .22r, snipergeweren, .308 bolt action geweren, en airsoft geweren hetzelfde moeten zijn?

Airsoft geweren als pistool betrouwbaarheid. Als je wilt leren hoe je al het andere goed krijgt, leer dan om airsoft te schieten.

Lees meer:
Templars gearĀ 
Tactical gear

Leave a Reply

Your email address will not be published.