De zangers Droom

Singer songwriter Nederland

Singer-songwriters zijn mensen die zingen en teksten schrijven.

Laten we eens kijken wat voor zangers en liedjesschrijvers er zijn.

Singer songwriters zijn zangers die hun eigen liedjes en teksten zingen en schrijven. Het zijn zangers die zichzelf begeleiden op akoestische gitaar of op een piano. Er zijn ook componisten die zichzelf begeleiden op piano of zang. Zij hebben met vele zangers gewerkt en op CD’s opgenomen zodat zij hun muziek op band hebben.

Hier zijn de zangers als wie ze klinken:

Leslie Cheung – hij heeft alle prijzen en formaten voor muziek gewonnen – de Australian Music Awards, de ACM Music Publishers Association, de Australian Songwriters Association, de Australian Music Industry, de Australian Songwriters Hall of Fame, en de Australian Recording Industry Association (ASIA).

Hij heeft alle nummers van de volgende albums geschreven: Highway to Heaven, Whole Lotta Rosie, Wasted Time, You Make Loving Fun, You’re Beautiful, How Do You Do It, Bridge Over Troubled Water, La Bamba, Brown Eyed Girl, Have You Ever Seen The Rain, Dream Army, Everyday, If You Were The Only One, I’m Yours, Bad formed Under A Blood Red Sky, 7, Unplugged, The Lady in Red, Thriller, How to Dismantle an Atomic Bomb, The World Needs A Hero, Everyday Is The Night, I’ve Had The Time of My Life, Ego Death, One, Bad Boys, prom night demo’s

Interview: Peter Rowan – De terugbetalingen zijn al begonnen binnen te stromen voor Michael Jackson’s Online Fans…. Gaan ze dit laten gebeuren?

Dit is Peter Rowan, de ster van Hollywood films, een Hollywood adaptatie spel, tech start-up kabels en tal van kleine projecten.

“Dit is een experiment om te zien of er een echt voordeel is voor de fans die naar premium en gratis muziek van dezelfde site luisteren” zegt Peter.

Op het moment van schrijven hebben we nog geen cent ontvangen van de producenten of de aan hen gelieerde bedrijven met betrekking tot Michael’s dood. Dit komt omdat het advocatenkantoor dat de nalatenschap behandelt nog steeds aan het beslissen is of het al dan niet een terugbetaling zal toestaan. Dit is een voortdurende poging van de Jackson familie om het platform op het internet te gebruiken om de smeekbede van mensen voor fondsen naar een specifiek doel te leiden.

Dit is ook niet de eerste keer dat Michael dit soort problemen heeft. Er was een vergelijkbare situatie in 2009 toen hij een rechtszaak aanspande tegen Tisa Inc. en Michael’s medewerkers voor het gebruik van zijn intellectuele eigendom zonder zijn toestemming.

Michael schuwt nooit de mogelijkheid van improvisatie, zelfs al is het maar een snelle vervanging van een melodie. Het maakt allemaal deel uit van wie hij is als muzikant.

Lees meer:
Nederlandse blues

Leave a Reply

Your email address will not be published.