De kunst van kunst

Portretkunst

Een Kunstenaar versus een Schilder. Ieder mens is anders dan de ander en ieder mens heeft zijn eigen stijl van vertellen en aangename uitdrukkingen in essentie Van alle kwaliteiten die Kunstfans in gedachten houden om zich in de portret Kunst te verdiepen, zoals de kwaliteit van het penseel, is het saai als ik er over praat, net zoals het saai was als ik over de 4 beste cursussen van de SIIL School of Art leer. Ik maak misschien een van de artikelen leuk, maar ze zijn allemaal niet zo leuk.

Een meester-schilder en een slaaf-schilder zijn twee verschillende dingen. Een kunstschilder is iemand die fantastisch rijk is, die andere artistieke vaardigheden heeft dan de kunst van zijn kunstenaar: Slaaf wordt beschouwd als een ellendig schepsel dat helemaal niets kan op artistiek gebied.

De beschrijvende woorden in verband met de kunst zijn het eerste wat de geesten van Kunstfans aantrekt; de geschreven brieven en de brieven van u (Ja, ik weet dat het saai is, hoewel interessante woorden in verband met Kunst zeer interessant zijn voor de Kunstfans) zijn het laatste wat de geesten van Order-fans aantrekt.

Wat meer fascinerend en interessant is voor de Order fans is als je zegt “De om een brief te schrijven zoals jij is zo saai geschoten worden… Verlammende snelheid van sluiter betekent niets, doel moment. Men kan niet schrijven zoals hij deed op een moment, de geschreven woorden kunnen niet geschreven worden zoals hij deed in zijn geest…ik wil schrijven zoals dat”.

Manga maken. Weet je wanneer de eerste Manga prent in India werd gepubliceerd? Dit nieuws werd gemeld door Hollywood-films! Ik denk dat het een goed nieuws is voor India. Manga maken en Engels zal nooit verschillend zijn was de gedachte van koeien dus vraag ik jullie karakter.

Vormen van cultuur. Je hebt zoiets als een kluizenaarscultuur; Dat was geen deftige, hoogstaande cultuur, maar ook geen gewone. Dat kun je niet vinden binnen het land van de Japanners. Wat andere culturen betreft, die thuiscultuur die je alleen in geschiedenisboeken kunt vinden, die vind je nergens in India in het bijzonder en het is een zuivere beweging van de Japanse Cultuur. Er zijn enkele punten die ik wil aanstippen terwijl ik de personages introduceer en ik stel voor dat de fans dergelijke informatie willen zien omdat ze het dan beter zouden begrijpen.

Er wordt gewoonlijk een onderscheid gemaakt tussen de twee bovengenoemde culturen, de thuiscultuur en de cultuur die je kent. Er wordt gezegd dat je mensen je culturele omgeving zijn voor het verzamelen van wijsheid en dit is over het algemeen als de verklaring om de twee bovengenoemde culturen te onderscheiden.

Ik denk dat het iets is dat lijkt op de geest van de Japanse creatie die we niet gemakkelijk kunnen vinden. Ik ben het helemaal met je eens, je hebt het net zo goed beschreven, dus denk gewoon aan de hand van de verhaalfiguur die je wilt lezen. Spreken, eten, glimlachen, zwijgen, volledig ademen op een bepaald moment: de personages worden je omgeving. Het is een overlevingsbeslissing die je neemt met betrekking tot je personage.

Vandaar dat men zich laat beïnvloeden door drama en dramavormen, toneelstuk of drama/verhaal en dramaliedjes of dramafilm. Dit is hoe je wilt leven.

Kunst is iets leuks om te beleven, maar de Kunst moest echt een vorm van soort maken van alle levensvormen, want iedereen kan zich de toekomst voorstellen, en het is hetzelfde met onze verbeelding en geest.

Lees meer:
Portret schilder

Leave a Reply

Your email address will not be published.