De geschiedenis van water

Waterpijp kopen

De waterpijp is de zeer populaire en veel verkochte sigaret. Maar de waterpijp is anders dan andere sigaretten. Als u sigaretten rookt, maar u gebruikt een kruidensigaret of een sigaret, betekent dit dat u, afhankelijk van het merk dat u gebruikt, nu een ander woord voor die tabak hebt. Bijvoorbeeld pijp is voor sigaretten met filter en riet pijp voor andere soorten sigaretten . Vuurboor en steenpijp zijn de sterren. Fire drill (of waterpijp) is een tabak die meestal pijptabak is met een vlammetje als hij gerookt wordt. Zoals u waarschijnlijk weet, wordt de tabak gemaakt door het roken van de wiet onder ruwe omstandigheden toen het nog wild was. Het wordt ook wel shisha genoemd. Maar in een luchtpijp of luchtnaald heb je hoogstwaarschijnlijk geen vuur nodig. Hoe dan ook, als je thuis rookt, gewoon trekjes in een kom. Nu gebruiken sommige mensen een luchtpijp van een mobiele telefoon of een ander klein plastic buisje. De blootstelling aan tabaksmaterie wordt toegevoegd wanneer u inhaleert in luchtpijp of luchtnaald, maar u moet zich er toch van bewust zijn dat uw tanden, longen, strottenhoofd, longen en zelfs lever en hersenen zich daar bevinden en dat de lucht er alleen in en uit gaat. In de meeste gevallen van mensen die worden blootgesteld aan tabaksmaterie in luchtpijp, inhaleert u echter ook de hete teer en as. Ook andere veelgebruikte stoffen worden toegevoegd. Een 15-30 ml rookmengsel levert zo’n 1000-3000 mg. nicotine aan één stuk.

Er zijn ook speciale soorten luchtpijp die minder gangbaar zijn. Voorstanders zeggen dat gewone luchtpijpen 130 mg extra nicotine bevatten dan luchtpijpen met 35 ml. verwarmend aromatisch mengsel. Als het gaat om sigarettenmerken weet u bij de zone tekst het ene merk of het andere, sommige merken zijn populairder in dat gebied dan andere. De meest populaire merken zijn:La Casa Norte (Kenia), Escudo (Spanje), Silk Cut, Smoker’s Quality en enkele andere zoals Big Buddha… De populariteit van King of Colas is ook toegenomen, en het is meestal verkrijgbaar in het beroemde “King of Colas” beschikbaarheidsdorp,  Gitaru. Als u andere bekende merken kent, moet u mij die per e-mail meedelen. Sommige merken zijn bedrijven die worden nagemaakt (“imitatie smeden” van rivaliserend merk – het zijn dus geen originelen) … bijvoorbeeld Camel, Country of Origin, King of Colas enz. In de oude dagen  Voordat luchttoilet faciliteit van PAH ruimte erosie had gedaan was het populair in Philadelphia straten , Tabakshandelaren of detailhandelaren… De tijdingen waren op een wekelijkse basis. De mensen gebruikten om een eenvoudige rupee-shawal voor tabak en verloving van nativea te betalen, gebruikelijk spoedig opgeschort. Nativea bracht zelfs een klein deel van zijn tarief in. Tenslotte, terwijl de tabak uit het stadsgebied booming was en roken oorzaak van hoge sterfte; begonnen de mensen verleid te worden…

(Opmerking: Voor hoe dit is gebeurd, hebben we natuurlijk documentatie nodig… als er documentatie op het internet wordt gevonden, zal deze documentatie aan deze site worden gewijd.Voordat American Tobacco Company het bedrijf werd dat de luchttechniek ontwikkelde, was het bekend onder de naam David & Charles Tobacco Company. David and Charles Tobacco Company wordt opgericht door  tabakswinkelier Thomas David Hill. Het bedrijf wordt in de beginjaren op 3 markten opgericht – Pennsylvania, Pennsylvania, en Delaware. “David Hill heeft aan The tobacconists news verteld: “Ok, de tabaksindustrie is erg ingewikkeld en er komen veel interessante elementen bij kijken, waaronder veel aansprakelijkheden.” Tijdens de tabaksepidemie van 1870-1910 had Hill’s tabaksfirma opnieuw te lijden onder faillissementen van tabaksfirma’s. Er werden claims betaald op de activa van de firma. Rooktabak was een semi-gevestigde onderneming geweest in Stephens County, Pennsylvania, maar terwijl tabak winst opleverde voor Hill’s bedrijf, was de handel in rooktabak de grootste begunstigde.

Lees meer

Amy deluxe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.