Cancun live

Live painting

Zoals bij alle kunst is er dat geweldige gevoel dat je krijgt als je naar een voltooid schilderij kijkt – die mix van opwinding en verwachting die je alleen kunt ervaren als je naar een voltooid kunstwerk kijkt.

Pablo Jorge live is de op drie na grootste stad ter wereld – de vulkaan is dus echt groot! Ondanks zijn grootte heeft een bijzonder karakter: de stad is omgeven door bergen en een enorme WATERVAL. Vanaf het hoge uitkijkpunt van de stad kun je de banden van de WATERFX Orlando en International Falls zien! Bovenop de verdere schoonheid van de vulkaan van , houden de lokale bewoners van een goed oud feest en… een Live Paint! Pablo maakt al vele jaren deel uit van de live scene in Orlando. Als schilder heeft Pablo veel succes geboekt, maar hij heeft ook tijd besteed aan het bestuderen van muziektechnologie! Dit heeft hem niet alleen geleerd hoe hij moet schilderen, maar ook hoe hij muziek moet schrijven en componeren. Van elektronische muziek tot drum & bass tot cockrock tot house (ja… live)! Pablo Jorge overleeft met zijn jongere broer en zussen – allen woonachtig in Puerto Plata!

Elk jaar brengen we jullie het Music Festival! De naam spreekt voor zich, maar wat het onderscheidt van de rest is dat je, in plaats van op het podium te staan met een band, in je eentje mag DJ-en! Muziek is ieders passie en niets verpest die passie sneller dan het te vieren met een driedaags feest, daar twijfel je niet aan! Ik ben ook de grootste ter wereld, per slot van rekening ben ik al bijna twintig jaar DJ sinds ik voor het eerst met draaitafels begon te werken. Sindsdien heb ik mijn weg gevonden naar het podium en nu sta ik er tegenover zal dit jaar het evenement zijn. Omringd door A-list Dj’s als Bill , Jean-Jacques, zal ik mijn stem en steun zoeken. Je tijd voor basmuziek is bijna voorbij, dus denk eraan om je speakers harder te zetten, muziek van een unieke plek te ervaren en te genieten van een ongeĆ«venaarde muziekervaring tot nu toe. Beste vrienden, als je toevallig in Tampa Florida, Las Vegas, Melbourne of het NYC / New Jersey gebied bent, ik ga het Music Festival organiseren! Reserveer vandaag nog je tickets!

Lees meer:
Live paint
Kunst in opdracht

Leave a Reply

Your email address will not be published.