Blanco glas

Glasfusing

Hoewel glasfusing echt een kunst is, als u niet van fusing houdt dan zal een goed verlicht schilderij er nog steeds prachtig uitzien. Glasfusing is vooral geweldig voor kleine projecten zoals deze prachtige stoel waarin ik zorgvuldig glasvormen in een hars heb gegoten dat ik op de kastjes heb gelijmd. Mijn belangrijkste doel met dit stuk in de keuken was om het er van binnen uit te laten zien. Naast het gebruik van deze techniek om een meubelstuk te maken, kunt u ook een mobiel object maken met glasfusing (zie hieronder) door met een verfkwast uw muren met glas te maken met de ene of de andere methode die ik leer of de techniek van een stuk door een ander stuk toe te voegen. Vergeet niet dat we dit ook nog verder kunnen brengen met andere glaskunsttechnieken (zie hieronder). Van twee kunstenaars, Arrogant Ghetto en Flogofpipe, is bekend dat zij papier en glas samen manipuleren om enorme sculpturen te maken. Hoewel deze werken aan de buitenkant niet enorm lijken en pas enkele maanden geleden lijken te zijn ontstaan, zijn ze al meer dan tien jaar in residentie en sommige houden nog een beetje stand uit de periode waarin ze werden gemaakt. In dit huidige project van Arrogant Ghetto is een van de fotogenieke bewoners van zijn gevangenis op de vaas gelijmd om een fragiel detail te creëren. Flogofpipe, verrassend genoeg zowel kunstenaar als glaskunstenaar, is erin geslaagd uit te vinden hoe je ook een bot op glas kunt lijmen. Beide kunstenaars brengen ook hun andere kunsttechnieken in hun werk in: Flogofpipe zal een reeks schilderijen op hout, tafel en andere voorwerpen in samenwerking met een bekende lokale kunstenaar, terwijl Arrogant Ghetto bracht een paar prijzen aan een paar kunstenaars hij en zijn vrouw, behoren tot. Naast deze geïnspireerde stukken in de wereld, zou ik ten zeerste aanraden om naar glassfusing.com te gaan om meer ongelooflijk werk te ontdekken van ‘s werelds meest getalenteerde kunstenaars. Probeer het vandaag nog!

2. Herbruikbaar tafelgerei

Ik heb draagbare, oplaadbare, vaatwasmachinebestendige tafels nodig. Ik heb ze nodig voor evenementen en bijeenkomsten, zodat ik mijn gasten snel kan laten eten, zonder de afwas van de tafel af te ruimen. Ik ben geen OCD-type, zoveel als iedereen zegt dat ik ben. Ik hoef alleen mijn drankjes van tafel te halen, dat is alles! Je kunt dit aan je riem dragen, of meenemen en hergebruiken bij een van je partners. Je kunt hem ook gebruiken voor activiteiten waarbij er stof ligt! Ik haal een drankje of een cocktail van een bureau; neem het mee aan mijn riem; dan krijg ik het op dezelfde manier opgegeten – in de mond en in het haar. Of ik neem mijn ontbijt uit de kluis van mijn bureautafel en was het op dezelfde manier! Geen doorweekte pakjes! Ik voel me zo gezegend… Dankzij de oplaadbare blauwe pigmenten kun je over de pigmenten kleuren, de kleuren verbeteren en er een verfpotje aan toevoegen dat oplaadt.

3. Maak een werktuig van glas

De stationaire waaier in uw keuken moet speciaal gemaakt zijn om kleine stukjes glas te grijpen. Wij houden van keukengereedschap, vooral van tuingereedschap, en ze zijn zo’n geweldige aanwinst. U kunt ze gemakkelijk gebruiken om de gevallen glasscherven op te rapen, bij te houden wat er gevallen is, op te rapen wat er wel gevallen is, of wat u nodig hebt.

4. Maak een juwelendoos

Een technische vriend van mij maakte als geschenk een kast vol met sterling zilveren kajakdozen van negentig dollar. Na een sterke kerstverkoop deed hij de meeste doosjes van de hand. Ik was jaloers, een beetje. Om een paar redenen: (1) de kosten van roestvrij staal en sterling zilver zijn weer eens gestegen tot belachelijke prijzen; (2) op het moment dat je er een prijs op gaat plakken, wil niemand het meer hebben; en (3) ik wilde een paar doosjes kopen om een paar ladekastjes te vullen. Makerpoint; zorg ervoor dat u voor elk doosje soldeervrij loodsoldeer en dubbel soldeervrij soldeer vraagt. De ramen zijn zo helder dat je hele huis er rood van gaat knipperen!

5. Creëer een licht in uw kamer

Heeft dit kleine stukje glas leeg in… iemand? Zijn er geen ramen in de kamer? Wat dacht je van een klein lampje als een permanente armatuur daar? Plus, je kunt het op een of andere manier wijden en visueel laten zien. Het zou de originele look van je kamer laten zien toen het nieuw was, of toen je het deed. Zelfs je vriendin zal je vertellen welke blikken ze krijgt als je zoiets doet wat betreft gesloten ramen en koel licht.

6. Maak een lichtje zekering

Ik heb talloze pogingen ondernomen om een lamp met een lont tot leven te brengen voor diverse evenementen en andere opnamen. Van het spelen met glazen slierten en slierten gassen in een kleine cilinder tot het vinden van de juiste temperatuur, ik heb verschillende mislukkingen gehad.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.